Podaljški za lase – enostavna metoda za lepši videz

28

Ženske smo pripravljene marsikaj storiti za svojo lepoto, vendar smo pri tem pogosto finančno omejene ali pa imamo preveč zdrave pameti, da bi nasedale oglasom, ki obljubljajo rezultate, ki so že na prvi pogled nemogoči. Seveda pa se najdejo tudi na področju lepote izdelki in pripomočki, ki so povsem uporabni in naš videz spremenijo ter izboljšajo na tako rekoč instanten način. Eden takšnih so podaljški za lase, ki so v zadnjem desetletju postali tako priljubljeni, da velja pri vsaki dolgolaski pomisliti, ali se resnično ponaša za naravnimi lasmi ali pa si dejansko pomaga s podaljški za lase. Razliko je namreč nemogoče ugotoviti, in prav zaradi tega so lasni podaljški tako izjemni.

Podaljški za lase in njihova uporaba

Najprej razložimo nekaj osnov, za primer, da jih še ne poznate.

Podaljški za lase so lahko iz povsem naravnih las, iz obdelanih naravnih las, ali pa iz keratinskih las, ki so umetni – a na videz povsem enaki naravnim. Druga bistvena razlika med posameznimi tipi oziroma vrstami lasnih podaljškov je v tem, kako se ti pritrjujejo. Najbolj preprost način pritrjevanja predstavljajo podaljški za lase na špangice oziroma tako imenovani clip on podaljški, kjer se prameni las zgolj pripnejo v vaše naravne lase – povsem neopazno in brez nevarnosti, da bi se odpeli ali izpadli. Potem pa so tu še bolj permanentni načini pritrjevanja, ki predvidevajo različne načine lepljenja ali pritrjevanja s toploto, ki pomaga posamezne pramene podaljškov pritrditi na pramene vaših naravnih las.

Vstavljanje lasnih podaljškov

Če vas zanima več o tem, kakšna naj bo izbira, nakup clip on podaljškov, vstavljanje in nega podaljškov na špangice (ali drugih vrst), se lahko lotite tudi bolj podrobnega branja na vstavljeni povezavi.

Kako naj bi se lasni podaljški uporabljali? Pravzaprav je to povsem odvisno od vaših želja in odločitve. Podaljševanje las lahko poskrbi za podaljške, ki jih boste nosili redno, vsak dan, ali pa se odločite, da si jih nadenete vsako jutro in vsak večer snamete, lahko pa jih uporabljate tudi zgolj za posebne priložnosti – takrat, ko vas čaka pomemben trenutek v vašem življenju, v katerem je vaš videz še bolj odločilen. Vsi namreč vemo, da šteje videz več, kot želimo priznati, zato se pri urejenosti vsekakor izplača potruditi.

Lasni podaljški
Z uporabo lasnih podaljškov bodo vaši lasje videti daljši in bujnejši.

In kaj lahko dosežete s podaljševanjem las? Zagotovo ne zgolj izjemne dolžine. Lasni podaljški vam pomagajo, da so vaši lasje bujnejši, pa četudi lahko ostanejo enako dolgi. Lahko vam izpolnijo željo po tem, da lase oblikujete v kakršno koli pričesko si zaželite – tudi figa, čip ali kita bodo videti precej bolj razkošni, kot bi bili, če jih naredite zgolj iz vaših naravnih las.

Vsekakor pa ob priložnosti, da imamo lase ne le bujnejše, temveč tudi daljše, ne gre predolgo razmišljati. Ker lasni podaljški na špangice zagotavljajo enostavno vstavljanje, je pot od krajših do daljših las zgolj nekaj minut proč, in velja jo izkoristiti. Nenazadnje veljajo lasje za nekaj privlačnega, zato vam lahko večja dolžina prinese zgolj »bonus točke«. In ne, podaljševanje las ni namenjeno zgolj temu, da boste bolje zapisane pri močnejšem spolu – predvsem boste naredile veliko zase, saj boste zaradi svojega novega videza veliko bolj verjele vase, več samozavesti pa pomeni zagotovo tudi več poguma za uspeh. Lasni podaljški so torej veliko vel kot zgolj orodje za lepši videz, so tudi orodje, ki vodi k uspehu na vseh življenjskih področjih.

DELI
Prejšnji prispevekRezervni deli za motorje
Naslednji prispevekKaj je autoresponder?
Roman
Kot mladostnik sem vselej spremljal televizijski kviz Male sive celice in bil nad njim tako navdušen, da sem se odločil postaviti spletni portal, na katerem tudi sam lahko delim znanje. Močno upam, da se ti moji prispevki dopadejo!