Sodobni kuhinjski stoli po super cenah

230
Sodobni kuhinjski stoli

Ker je jedilnica pogosto osrednji prostor, namenjen druženju z družino in prijatelji, poskrbimo, da bo tudi primerno opremljena. V njej poleg jedilne mize osrednjo vlogo igrajo kuhinjski stoli, ki morajo biti čim bolj udobni. Seveda pa je hkrati zaželeno, da so sodobnega in privlačnega videza.

Če si želite ravno takšnih jedilnih stolov, obiščite spletno mesto na spodnji povezavi:

Vstopili boste v svet vrhunskega pohištva, kjer so vam na voljo tudi moderni kuhinjski stoli po ugodnih cenah. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najbolj iskanih modelov, ki jih ponuja slovensko podjetje Mega Pohištvo.

Kuhinjski stol Paesana iz masivnega lesa

Med številnimi sodobno oblikovanimi stoli ima prav posebno mesto jedilni stol, ki ga boste našli pod imenom Paesana. Stol je narejen iz masivnega lesa, tudi njegovo sedišče je leseno. Na pogled je zelo privlačen, saj je na voljo v naravni barvi bukve, pa tudi v beli ali rdeči barvi.

Kuhinjski stoli PAESANA

Ne glede na to, da je narejen iz kakovostnega materiala, je njegova cena več kot ugodna. Za posamezen stol boste odšteli le okoli 30 evrov. Dimenzije jedilnega stola Paesana znašajo 43 cm (širina), 43 cm (globina), 86 cm (višina) in 46,5 cm (višina sedišča).

Kuhinjski stol Spinner odlikuje udobje

Če vam pri sedenju udobje pomeni največ, bo jedilni stol Spinner za vas ravno pravšnji. Ta model jedilnega stola se ne ponaša samo z izjemnim udobjem med sedenjem, temveč tudi s svojo estetsko oblikovano zunanjostjo.

Kuhinjski stoli SPINNER

Jedilni stol vsebuje kovinsko ogrodje v črni barvi. Sedišče in naslon sta oblazinjena v tkanino, nasloni za roke pa so odeti v umetno usnje. Stol lahko kupite v različnih barvah – sivi, rumeni ali modri. Tudi kuhinjski stoli Spinner so cenovno ugodni, saj boste zanje odšteli le okoli 50 evrov.

Kuhinjski stol Tinley z elegantno prešitim naslonom

Jedilni stol Tinley je še eden od bolj priljubljenih modelov, ki vam jih ponuja priznano slovensko podjetje Mega Pohištvo. Gre za stol sodobne oblike, ki se ponaša z elegantnim prešitjem naslona in sedišča.

Kuhinjski stoli TINLEY

Proizvajalec ga je izdelal iz umetnega usnja s kromiranim podnožjem. Njegove dimenzije znašajo 42 cm (širina), 47 cm (globina) in 101 cm (višina). Ob upoštevanju kakovosti in udobja, ki ga ponujajo kuhinjski stoli Tinley, je njihova cena vsekakor ugodna. Za posamezen stol boste namreč morali odšteti približno 40 evrov.

Čeprav vam je morda kateri izmed predstavljenih modelov takoj padel v oči, vam svetujemo, da obiščete spletno stran Mega Pohištvo in preverite še druge modele kuhinjskih stolov. Videli boste, da je ponudba izjemno bogata, seveda pa boste lahko izbrali tudi druge kose pohištva, na primer sodobno zasnovano jedilno mizo.

KOMENTIRAJTE PRISPEVEK

Please enter your comment!
Please enter your name here