Zaščitite svoj iPhone s kvalitetnim ovitkom

90
Zaščitni ovitek za iPhone

Kupili ste si nov iPhone, nastavili vse potrebno, opravili prvi klic in poslali prvo sporočilo. Navdušeni ste nad svojim novim lepotcem, ki pa se vam v nekem trenutku izmuzne izpod prstov in kot zakleto pade naravnost na tla. Poškoduje se ohišje telefona ali steklo, v najslabšem primeru pa telefon nenadoma ne deluje več.

Groza! Toliko denarja in zdaj je šlo vse v nič. Pa le 10 ali 20 evrov bi bilo potrebnih, da bi ga zaščitili pred poškodbo. Ko pride do nesreče, je seveda že prepozno, zato o ovitku za vaš iPhone razmišljajte, ko je še čas za to. Takoj na začetku!

Ponudba ovitkov za iPhone ne pozna meja

Pozanimajte se, kakšni ovitki za iPhone so na voljo za mobilni telefon, ki bo pristal v vašem žepu. Morda ga že imate nekaj časa, ne uporabljate pa ovitka in se boste ta hip malce zamislili. Ali pa imate za seboj že slabo izkušnjo in je vaš telefon z nekaj praskami in udrtinami preživel. Boli, kajne?

Ne boste vedno enake sreče, zato raje razmislite o pravi zaščiti za svoj iPhone. Še posebej zato, ker je danes na spletu moč najti najrazličnejše ovitke in zaščito. Tako tiste praktično neopazne kot tudi takšne, s katerim bo vaš telefon prejel kar nekaj zavistnih pogledov. Pokažite prijateljem in okolici, kakšna umetniška duša tli v vas.

Pester izbor ovitkov za iPhone za nežnejši spol

iPhone 6 Plus ovitek Cherry HeartŠe posebej navdušen bo ženski del uporabnic mobilnih telefonov, ki zelo rade dodatno okrasijo svojega dragocenega spremljevalca. Ne samo, da bo iPhone ovitek lep, ampak bo okrašen tudi s kakšno prelepo pentljo ali obeskom. Morda pa si boste omislili preklopen etui, ki vam bo nudil funkcijo stojala za lažjo uporabo ob jutranji kavici. Morda tudi kot skrivališče za denar, plačilno kartico in kakšen dokument.

V spletni trgovini ilovemobi.si vam idej zagotovo ne bo zmanjkalo. Široka paleta raznovrstnih ovitkov za iPhone bo potešila še tako zahtevne okuse. Od tistih, ki želijo svoj iPhone zaščititi na karseda neviden način, do tistih, ki želijo izstopati.