Originalni HP toner ali nadomestek?

37

Uporabljate HP tiskalnik, za katerega pa pogosto potrebujete nov HP toner? Ne glede na to, ali prisegate samo na originalne tonerje ali ste pripravljeni za bolj ugodno ceno poseči tudi po nadomestkih drugih proizvajalcev, ki so pravzaprav »generiki«, lahko najboljše cene za svoj HP toner najdete na kartuše.net, kjer vam je na voljo najbolj popolna ponudba tonerjev in kartuš za vse znamke laserskih in brizgalnih tiskalnikov.

Originalni HP toner vam lahko prihrani veliko živcev

Originalni HP tonerjiKljub temu, da je veliko ljudi mnenja, da so originalni tonerji in kartuše precenjeni, še vedno velja, da so originali vedno najbolj primerni za tiskalno napravo in da smo le pri teh lahko popolnoma gotovi, da toner oziroma kartuša ne bosta povzročila okvare ali skrajšala življenjske dobe tiskalnika. Če se odločite za originalni HP toner, lahko ravno tako pričakujete, da bo z njim resnično mogoče natisniti toliko strani, kot jih ta obljublja. Če je HP toner originalen, potem gre namreč pričakovati, da ustreza vsem standardom, ki jih postavlja sama blagovna znamka. To pomeni, da se vam ne bo treba ukvarjati niti s slabo kakovostjo tiska niti s premajhnim številom natisnjenih strani, še manj pa s tem, da bi vas tiskalnik z utripanjem lučk opozarjal, da je nekaj narobe. In verjemite, da so mnoge težave lahko tudi posledica slabega nadomestnega tonerja oziroma napake v čipu, zato se vedno izplača poskrbeti, da je vaš HP toner originalen.

Kaj pa, kadar uporabljate laserski tiskalnik bolj kot ne za zasebne namene in ste zato primorani varčevati pri tiskanju? Takrat seveda lahko namesto originalni HP toner kupite generik in tako nekaj privarčujete, vendar se vedno prepričajte, da je tudi ta toner narejen pri kakovostnemu proizvajalcu in da dobite zanj tudi garancijo oziroma ga lahko vrnete, če ne bi deloval. Pri prodajalcih dobrega imena s tem ni prav nobenih težav.

DELI
Prejšnji prispevekKaj je autoresponder?
Naslednji prispevekMateriali maturantskih oblek
Kot mladostnik sem vselej spremljal televizijski kviz Male sive celice in bil nad njim tako navdušen, da sem se odločil postaviti spletni portal, na katerem tudi sam lahko delim znanje. Močno upam, da se ti moji prispevki dopadejo!