DJI Pocket 2 – kamera za vse priložnosti

31
DJI Pocket 2

Ljubitelji snemanja svojih dogodivščin, pa tudi resni vlogerji so vedno v fazi iskanja popolne kamere, ki bi zadovoljila vse njihove okuse. Seveda so danes tudi kamere na mobilnih telefonih zelo kvalitetne, a vendarle ne ponujajo vsega tistega, kar zmore ena izmed zares vrhunskih kamer za vse priložnosti.

Tokrat govorimo o izjemnem pomočniku na terenu, ki sliši na ime DJI kamera Pocket 2. Gre za najmanjšo video kamero s 3-osnim stabilizatorjem proizvajalca DJI. Kamera, ki enostavno navduši, osupne in te pusti odprtih ust. Majhna, priročna in zmogljiva kamera je vsekakor pripomoček številka 1 vsakega vlogerja ali nekoga, ki zgolj želi, da so njegovi video posnetki popolni.

Kamera za v vsak žep

Kamera DJI Pocket 2 je tako majhna, da paše v vsak žep. Je manjša od povprečne velikosti pametnega telefona, ponuja pa zares impresiven nabor funkcij, s pomočjo katerih pridemo do prav vrhunskih izdelkov. Video zapisi so narejeni v 4K s 60 slikami na minuto, impresivna pa je tudi kvaliteta fotografij.

Kamera DJI Pocket 2
Kamera DJI Pocket 2 je ultra lahka in zasede skoraj nič prostora.

Te boste namreč zajemali s 64 MP v JPG ali DNG RAW. Kamera se izkaže kot pravi švicarski nož, kar se kvalitete in nabora funkcij tiče. Ko boste že mislili, da nečesa pa verjetno nima, vas bo znova presenetila. Podobno je s snemanjem zvoka, saj DJI Pocket 2 uporablja popolnoma nov avdio sistem. Funkcija SoundTrack vam omogoča celo prilagajanje zvoka glede na položaj kamere.

Kot filmi v kinu

Prenosna gimbal kamera DJI Pocket 2Ste si že od nekdaj želeli posneti video, ki je videti popoln in stabiliziran, torej brez nadležnih sledi, da se je zatresla roka? Potem boste naravnost navdušeni nad DJI Pocket 2, ki ponuja prav to. S svojo 3-osno stabilizacijo in motoriziranim gimbalom bodo vaši posnetki kot izpod prstov najboljših filmskih snemalcev.

Navduši tudi 8x upočasnjeno snemanje (ang. Slow Motion), snemanje pa je mogoče celo pod vodo! Ste vedeli, da zmore kamera DJI Pocket 2 slediti obrazu in ste na ta način vedno v kadru tam, kjer morate biti? Upravljanje s kamero je otročje lahko in nadvse napredno. Tehnologija v njej poskrbi za to, da boste v trenutku postali eden najboljših režiserjev in snemalcev v eni osebi.

Majhna, izjemno lahka, a kljub temu podprta z baterijo, ki omogoča do 140 minut delovanja. Razveselili se boste tudi dejstva, da v osnovnem paketu s kamero kupec prejme še zapestni trak, mini trinožno stojalo in zaščitni ovitek. Pripravite se na video posnetke, s katerimi boste navdušili sebe in svoje gledalce. Še niste vloger? Morda pa to še postanete!