Po sedežno garnituro v Il Ambienti …

65
Sedežna garnitura

Kateri je vaš najljubši kos pohištva? Veliko ljudi bo odgovorilo, da je to sedežna garnitura, in to dejstvo seveda ne preseneča. Sedežne garniture so namenjene temu, da na njih sedimo, poležavamo, sprejemamo goste, beremo, gledamo televizijo, včasih pa tudi prespimo. Zato je takšen ali drugačen kavč nepogrešljiv element v vsaki dnevni sobi, saj je njeno središče, okoli katerega se dogaja vse.

Prav zaradi omenjenih dejstev mora biti sedežna garnitura udobna, praktična, trpežna, nenazadnje pa nam mora biti tudi všeč. Časi, ko so bile sedežne garniture samo udobne ali po drugi stani samo lepe, so na srečo za vedno mimo. Današnje garniture združujejo vse v enem.

V nadaljevanju vam zato predstavljamo dve sedežni garnituri, ki si ju lahko ogledate v razstavnih salonih Il Ambienti v Ljubljani ali Murski Soboti. Seveda pa si celotno ponudbo sedežnih garnitur lahko ogledate tudi na povezavi www.ilambienti.com.

Sedežna garnitura Rolf Benz DONO

Ta sedežna garnitura je prilagojena vašim potrebam in željam po udobnem sedenju ali poležavanju. Odlikuje jo naslon z naslonom v usnju, izdelana pa je iz orehovega, hrastovega ali brestovega furnirja. To ji daje značilno prepoznavno obliko. Ponaša se še s praktično odlagalno polico.

Sedežna garnitura Rolf Benz DONO
Rolf Benz DONO

Ne smemo pozabiti omeniti dejstva, da lahko hrbtne blazine snamete in premikate na različne točke te prelepe sedežne garniture. Ta se z izvlekom lahko spremeni tudi v ležišče, ki bo kot nalašč za vaše goste.

Sedežna garnitura Rom BELLONA

Ta sedežna garnitura predstavlja udobje, ki se mu boste težko uprli. Izbirate lahko med različnimi trdotami ležišča, različnimi kombinacijami blaga ter usnja in tako naprej. Maksimalna dolžina sedežne garniture je 440 cm, lahko pa jo poljubno daljšate ali krajšate. Lahko se odločite tudi za kotno ali U postavitev.

Sedežna garnitura Rom BELLONA
Rom BELLONA

Pri nakupu nove sedežne garniture je treba imeti v mislih bistvene lastnosti. Najprej sta seveda zelo pomembni velikost in oblika garniture. Na ti dve lastnosti bo vplival prostor, ki ga imate na razpolago. Dovolj pozornosti namenite tudi materialu, iz katerega bo sedežna garnitura narejena. Izberite takšno s trpežnim materialom, ki se ga z lahkoto očisti. Tu je še barva garniture, ki naj se lepo ujema z ostalim pohištvom v vašem domu.

Pri izboru sedežne garniture vam bodo svetovali izkušeni strokovnjaki. Pomagali vam bodo načrtovati vašo popolno garnituro, zato vas vabimo v Galerijo Il Ambienti Ljubljana in Pohištvo Il Ambienti Murska Sobota.

To poletje se nakup nove sedežne garniture še posebej splača, saj lahko izjemno udobne sedežne garniture Rom iz nove kolekcije 2018 dobite s 40 % popusta. Garniture ROM lahko skoraj popolnoma prilagodite prostoru, nudijo številne kombinacije, odlikuje pa jih tudi inovativnost, svoj najljubši položaj si lahko namreč nastavite kar s pametnim telefonom. Preizkusite udobje v treh črkah – ROM.

Prepričani smo, da boste v ponudbi Il Ambienti našli idealno sedežno garnituro!