Kdo naj mi izdela spletno stran?

5
Izdelava spletne strani

V letu 2020 se že praktično vse odvija na spletu, vsako podjetje potrebuje spletno stran in kar nekaj agencij in posameznikov je na trgu, ki te storitve ponujajo. Tudi kar nekaj znancev in prijateljev zna po navadi izdelati spletno stran, ampak kako vedeti, ali dovolj dobro za vaše potrebe?

Morda ste celo sami osvojili nekaj znanja s tega področja in znate denimo postaviti stran v WordPresu ali kateri drugi priljubljeni platformi. Večinoma pa to ne zadošča, če se želite na spletu predstaviti kvalitetno in na način, da boste dosegli svoje cilje, uporabnike in ustrezno prodajo.

Načrtovanje spletne strani

Načrtovanje mora vedno zajeti vse od prvega koraka, ki je zakup domene in gostovanja, pa vse do zadnjega, ko je stran na voljo prvemu uporabniku. Izdelava spletnih strani zajema kar nekaj zelo nujnih korakov, ki na koncu lahko vodijo do uspeha ali pač ne.

Najprej se morate vprašati, komu bo namenjena vaša spletna stran. Bodo to mlajši, starejši, ali pa bo šlo za ponudbo, ki bo primerna za vse ljudi? Temu primerno je potrebno zasnovati UI (uporabniško izkušnjo) in jo prilagoditi potencialnim strankam. Le tako boste lahko prepričani, da jim boste nudili najboljše možne pogoje za naslednji korak. Nakup!

Ne pozabite na mobilne naprave!

Mobilne naprave so danes postale večinski vir za dostopanje do spleta. Spletna stran jim mora zato biti obvezno prilagojena, hkrati pa mora delovati kar se da hitro. Čeprav so prenosi mobilnih operaterjev že na zavidljivi ravni, pa kljub temu nihče ne bo imel preveč potrpljenja za prepočasi delujočo stran.

Kaj pa vzdrževanje?

PrimossČe ste pomislili, da bi vam spletno stran izdelal prijatelj ali znanec, pomislite še enkrat, ali ste prepričani, da bo ta tudi kasneje na voljo za vaše potrebe? Velikokrat se zgodi, da ti ljudje kasneje ne želijo več opravka s postavljenimi spletnimi stranmi, lastniki pa ostanejo sami s svojimi težavami. S spletnimi agencijami, specializiranimi za izdelavo spletnih strani in spletno optimizacijo, kot je Primoss, se vam to ne bo pripetilo.

Občutek, ko veš, da je tvoja spletna stran v varnih rokah, je najboljši!

DELI
Prejšnji prispevekTorbica kot modni dodatek?
Roman
Kot mladostnik sem vselej spremljal televizijski kviz Male sive celice in bil nad njim tako navdušen, da sem se odločil postaviti spletni portal, na katerem tudi sam lahko delim znanje. Močno upam, da se ti moji prispevki dopadejo!

KOMENTIRAJTE PRISPEVEK

Please enter your comment!
Please enter your name here