5 nasvetov za popestritev spolnega življenja

63
Popestritev spolnega življenja

Ne glede na to, ali je človek v resnem partnerskem razmerju ali šele na poti tja, je intimni del razmerja zanj zelo pomemben. Nič koliko parov se tako znajde na posvetovanju s partnerskim svetovalcem, kjer pomanjkanje spolnosti navajajo povsem pri vrhu seznama.

Seveda se vse ne vrti zgolj okoli tega, vendarle pa gre za enega ključnih detajlov v razmerju, ki lahko korenito spremenijo pogled na zvezo. Včasih energija enostavno upade in je treba poiskati pot nazaj ter ugotoviti, kako znova prižgati tisto iskrico.

1. Stopita iz okvirjev

Če sta se bila do sedaj vajena teh reči lotevati zgolj v spalnici ob določenih urah in vedno na enak način, bo čas za spremembe. Intimni trenutki naj ne bodo zgolj zakonska obveznost, pač pa trenutki, ki jih imata povsem zase in v njih neskončno uživata.

Zamenjajta spalnico z avtomobilom, morda s kopalnico ali dnevno sobo. Privoščita si kakšen vikend oddih in zamenjajta mesto, če ne kar državo. Vztrajanje pri vedno enakih položajih prav tako lahko postane moreče. Posvetita nekaj časa ustvarjanju romantičnega vzdušja v prostoru, kjer bo kasneje zavela prava erotika.

2. Tudi samski niso izključeni

Samski navadno svojo bodočo ljubezen iščejo prek spleta, kjer kar mrgoli različnih spletnih portalov za zmenke. Pred izbiro se je dobro prej pozanimati, za kakšen portal ali aplikacijo gre, saj so poleg tistih za resne zveze na voljo tudi takšni, kjer so doma bolj vroči zmenki.

Aplikacija za zmenke
Pred prijavo se pozanimajte, za kakšno aplikacijo oziroma spletni portal gre.

Spoznavanje naj vedno poteka v kulturnem duhu s kvalitetno komunikacijo. Zelo pomembno je, da imate tam podrobno urejen profil, na katerem se predstavite in izpostavite svoje prednosti, hobije in česa si želite. Nikoli ne pišite, česa ne želite.

3. Popestritev s pomočjo erotične trgovine

Tudi obisk erotične trgovine je lahko rešitev za popestritev razmerja, kadar je čutiti, da je vse skupaj malce zastalo. Načeloma je skupen obisk takšne trgovine lahko še kako zanimiv, seveda pa ni vsak pripravljen vstopiti vanjo.

K sreči je na spletu več kot dovolj ponudbe različnega erotičnega perila, dišav in igračk ter pripomočkov. Kljub temu pa lahko skupaj pobrskata po spletni trgovini, pokukata malo k izdelkom zanj in zanjo ter se na ta način še bolj povežeta.

4. Presenetite partnerja

Namesto da bi se po službi dobila doma, povabite partnerja na kosilo v restavracijo. Pojdita na romantičen sprehod in šele nato domov. Ustvarila bosta precej bolj sproščeno vzdušje, pozabila na stres iz službe in se bolj posvetila drug drugemu.

Romantičen sprehod v naravi
Ustvarite sproščeno vzdušje, privoščite si romantičen sprehod v naravi.

Če vam bo medtem uspelo doma pripraviti še kakšno presenečenje, vsaj ohladiti steklenico vina, bosta večer zagotovo preživela nekoliko bolj zanimivo, kot bi ga sicer.

5. Stopita skupaj pod prho

Kdaj sta se nazadnje skupaj prhala? Tudi to je eden tistih načinov, ki partnerja poveže in prebudi določena čustva, ki so morda že nekoliko zbledela.

Prha je idealen kraj, kjer se lahko družita, si podata kakšen kompliment, poskrbita za hrbet drug drugega in zanetita iskro, ki bo vajin večer spremenila v čudovito intimno doživetje. Tisti dan se bosta zagotovo še enkrat prhala skupaj, v jutro pa se prebudila z velikim nasmeškom na obrazu.